banner 458x170 nanosilver online shop en
Envirox - nanoaditiva

ski365

NOVÝ TEST ADITIVA ENVIROX OPAKOVANĚ DOSÁHL ÚSPORY VE SPOTŘEBĚ PALIVA PŘES 8%

NanoTrade a firma LIBROS Ostrava, divize Doprava ukončili dva testy měření spotřeby s aditivem Envirox v palivu Diesel. Výsledky znovu úspěšně potvrdily, že aditivum skutečně přináší zákazníkům úsporu paliva a tím i úsporu financí!

První test na kompresoru vzduchu Atmos s motorem ISUZU 3YC1 přineslo zajímavý výsledek úspory PHM ve výši 8,23%                                                                                                                                                                                             Druhý test na vozidle IVECO Daily 60 C 15 s motorem 8140.43N podle metodiky SORT pak potvrdil opakovaně dosahované výsledky snížení spotřeby paliva z jiných testů ve výši 8,01%                                            

Tyto výsledky jsou jednoznačným doložením zlepšení účinnosti spalování motorové nafty v provozu. Naše aditivum tak pomáhá nejen ke snížení nákladů v provozu motorů a agregátů na motorovou naftu (Diesel), ale i ke zlepšení životního prostředí při snižování emisních výstupů. Díky nanotechnologiím tak skutečně potvrzujeme slogan FuelSave u paliva Diesel !