banner 458x170 nanosilver online shop en
Envirox - nanoaditiva

ski365

Pozvánka na akci:

PRVNÍ JARNÍ DEN NA CESTÁCH!!!

Ve spolupráci s dopravní policií Moravskoslezského kraje, statutárním městem Ostrava odborem dopravně správních činností, moravskoslezským DENÍKEM, rádiem ČAS, Českou televizí Ostrava, firmou NanoTrade s.r.o. a dalšími partnery proběhne symbolicky na první jarní den dopravně preventivní kampaň pro řidiče motorových vozidel.

Řidiči si mohou nechat dne 21. března 2012 od 14 hodin na ulici Slovenská v Ostravě - Přívoze a v areálu Centra bezpečné jízdy, za asistence dopravní policie Moravskoslezského kraje, změřit skutečnou rychlost svého vozidla. Následně si v areálu Centra bezpečné jízdy budou moci nechat ověřit propustnost skel svých vozidel za pomoci speciální technologie měření krajskou dopravní policií.

Cílem této kampaně je pomoci motoristům užitečnými radami z oblasti měření rychlosti, legislativních novinek, poradny pro odečet trestných bodů, ověření kvality pneumatik a přípravy vozidla na jarní období. Součástí kampaně je také prezentace atraktivních nanotechnologických novinek v autokosmetice, úspoře pohonných hmot a funkčního oblečení pro řidiče. Řidiči si mohou na kluzných plochách Centra bezpečné jízdy a pod vedením zkušených lektorů vyzkoušet hlavní zásady bezpečné jízdy vozidel za krizových podmínek, metody krizového brzdění, bezpečně se seznámit s následky smyku vozidla překvapivě už v rychlosti 30 km/hod.

Pro návštěvníky s vozidlem je připravena i řada soutěží jako parkování do omezeného prostoru na čas, měření reakční doby řidiče při náhlé změně směru jízdy, srovnávací testy pneumatik při jízdě na kluzném povrchu, speciální simulátor smyku a mnoho dalšího.  
Mezi jarní novinky sdružení OSTRAVA BEZPEČNÁ DOPRAVA !!! pro motoristy bude patřit představení speciální smykové desky pro motocyklisty, která je připravena jako součást moderní přípravy kurzů bezpečné jízdy pro příznivce jedné stopy a prezentace nové moderní AUTOŠKOLY CENTRA BEZPEČNÉ JÍZDY.

Vítejte na jedinečné akci ŘIDIČI POZOR, PRVNÍ JARNÍ DEN NA CESTÁCH !!!

dne 21. března 2012 od 14 hodin

v areálu Centra bezpečné jízdy LIBROS Ostrava Palackého 1114, Ostrava Přívoz (mapa)http://www.libros.cz/?mod=fotogalerie_bezpecna_jizda&par=34/47